четвртак, 30. јануар 2014.

Maybelline Baby Skin

Gledajuci na internetu neke video snimke i čitajući recenzije naisla na sam na "Maybelline Baby Skin Pore Eraser" odmah na početku privukao mi je paznju, pa sam potrazila na internetu recenzije misleći da je ovaj proizvod bio dostupan u Srbiji ili će tek biti u Srbiji.

Neki kazu da je bio na nasem trzištu neki da će tek doći. Htela bih da zamolim svoje drage koleginice koje su probale ili koje znaju nesto o ovom proizvodu da me obaveste, jer primećujem da ga izuzetno hvale.

Ovaj proizvod koji dolazi u zapremini od 20ml čini da vaša koza izgleda lepše, pore su manje vidljive i čini kozu glatkom na dodir.

Ne izaziva bubuljice i dolazi u obliku providnog gela i moze se nositi samostalno ili uz tanak sloj pudera po rečima proizvodjača.

Slede neke fotografije koje sam pronašla na internetu i na stranim blogovima. izvor (  http://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html)
http://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html
(Slika preuzeta sa interneta http://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html)
(slike preuzete sa interneta http://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html/)
izvorhttp://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html

 Ovaj prajmer uporedjivan je sa 
Smashbox Photo Finish Prime ,
Benefit The Porefessional 
(cija cena prelazi  30$)

U Americi se moze kupi po ceni od 8 $ pa predpostavljam da cena ni kod nas nece  prelaziti 750-800 dinara. 
Da li je neko od vas probao ovaj prajmer? Podelite sa mnom svoje utiske i saznanja!

NAPOMENA: Ovaj post objavljen je isključivo iz informativnih razloga, nije recenzija i nije moje lično iskustvo sa proizvodom, kao što sam već spomenula slike su preuzete sa interneta (http://nouveaucheap.blogspot.com/2014/01/review-maybelline-baby-skin-instant.html)  , ovo ponovljam iz razloga da ne bi doslo ne neke zabune ili kršenja autorskih prava.

5 коментара:

  1. Ja želim ovaj proizvod!
    Do sada sam viđala proizvode za smanjivanje pora, ali su bili ujedno i za redukciju bora,opuštenu kožu.. u svakom slučaju proizvodi za stariju kožu, moja koža je mlada ali imam problem sa porama.
    Nailzila sam na neke proizvode, ali su bili preskupi.
    Nadam se da ce ovoga biti kod nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje. Delimo isti problem. Proizvode na koje sam nailazila u nasim parfimerijama i drogerijama namenjene su iskljucivo starijoj kozi, takodje susretala sam se sa nekim proizvodima koji takodje obecavaju smanjenje pora namenjenoj mladoj kozi ali me cena nije oduševljavala. Tako da se iskreno nadam da ce se ovaj proizvod uskoro uvoziti i kod nas.

      Избриши
  2. Bilo bi zaista sjajno da ovo dodje i kod nas :)

    ОдговориИзбриши
  3. jesi probala Garnier perfect blur ? i on ima slicnu funkciju ,a dostupan je , cak je sada i na snizenju u Lilly-jima......

    ОдговориИзбриши